Tevékenységeink

Tevékenységek

Dicsőítés

Az istentiszteleteken fontosnak tartjuk, hogy szívből jövő, színvonalas, modern, ugyanakkor Lélektől áthatott dicsőítéssel és imádással keressük Isten jelenlétét. A dicsőítés során helyt adunk a prófétai, bátorító üzeneteknek. A dicsőítő csoport magas szintű zene és ének szolgálatával vezeti ezt a szolgálatot.
Ezenkívül havi rendszerességgel tartunk hétköznap este dicsőítő, imádó alkalmat.

Gyerekszolgálat

A vasárnapi istentisztelet egy részén foglalkozást biztosítunk a gyermekek számára. Kreatív tevékenységen túl több korosztályban, a szintjüknek megfelelő módon bibliai oktatásban részesítik őket gyülekezetünk felkészült gyermekmunkásai.

Női szolgálat

A hölgyek számára az MPE Király Lányai misszióval együttműködve tartunk alkalmakat, ahol elsősorban a nőket érintő kérdésekre keresnek bibliai válaszokat, útmutatásokat.

Képzés

Fontosnak tartjuk, hogy a gyülekezet tagjait érdeklődésük, és Krisztusban való fejlődési állapotuknak megfelelő képzéssel segítsük, hogy mielőbb eljussanak a lelki felnőtt korra. Képzési rendszerünket „Utazás az érett korra” címmel szedtük rendszerbe. Ezeket a képzéseket szükségszerűen indítjuk, és kiscsoportokban végezzük

  1. Élet szeminárium (keresők számára)
  2. Új keresztény (utógondozás, bibliai alapozás friss megtértek számára)
  3. Tanítványság minden hívőnek (haladók számára)
  4. Kiteljesedés szolgálat által (szolgálócsoport részére)
  5. Kapcsolatokat teremtő kereszténység (evangélizációs felkészítő)

Vendéglátás

A vasárnapi istentisztelet előtt-után a kávézóban biztosítjuk, hogy a jóízű személyes beszélgetések mellé legyen mit fogyasztani is.

Könyves asztal

Igyekszünk biztosítani az alapvető keresztény irodalomi és zenei termékek megvásárlását, kölcsönzését.

Média, kommunikáció

A gyülekezeti arculat megjelenítését, belső-külső alapvető kommunikációját weboldalon, Facebookon.

Misszió

Gyülekezetünk arra elhívott szolgálattevői a természetes kapcsolatok mentén, megállapodás alapján támogatják más gyülekezetek szolgálatát. Az elmúlt években jó néhány új gyülekezet megalakulásában is segítséget nyújtottunk. Ezenkívül rendszeres karitatív tevékenységet végzünk, illetve támogatunk nehezebb anyagi helyzetben levő gyülekezeteket.